Η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

Θα μπορούσαν οι Έλληνες να ταξιδέψουν και να αποικίσουν σε όλο τον κόσμο; Έτσι και αλλιώς δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Ελληνισμός πριν από τον κατακλησμο του Δευκαλίωνα(όπου καταστράφηκε ο πολιτισμός) και το μόνο γραπτό στοιχείο που απέμεινε ήταν οι προφoρικές ιστορίες που καταγράφτηκαν στην μυθολογία.
Στο βιβλίο του Βαρθολομαίου Λάζαρη υπάρχει μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα έρευνα που δημιουργεί αρκετά κενά στην επίσημη ιστορία. Ο κ.Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά,στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας,στις αναφορές των μυστικιστών απο το Θιβέτ,στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες,βλέπουμε οτι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.

Κάποιοι προφανώς φροντίζουν με "κατευθυνόμενους" ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας. Κανείς δεν έμαθε στα ελληνικά σχολεία ότι η Μασσαλία ήταν αποικία των Φωκαέων,απο την Μικρά Ασία(6ος αιώνας π.Χ),για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ, για τους δρυϊδες της Γαλλίας που λάτρευαν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή και πολλά άλλα που ερευνητές ανά τον κόσμο ανέλυσαν και τεκμηρίωσαν.

Ακολουθούν οι χάρτες του κ. Λάζαρη,που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη,συμβάλλοντας στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία,η οποία αποκρύπτεται.




1 σχόλιο: